Zakelijke Lease - welke vorm?

PF4A7137-min_2.jpg

Kiezen welke leasevorm het beste bij u past? Dat doet Audi Centrum Roosendaal graag samen met u.

Wij denken graag met u mee zodat u een duidelijk en helder advies ontvangt dat aansluit bij uw wensen. Ieder bedrijf is anders en kent andere behoeftes. Als berijder van een leaseauto of als wagenparkbeheerder staat Audi Centrum Roosendaal graag voor u klaar.

Operational lease
Bij Operational Lease ontzorgen we u volledig. Voor een vast bedrag per maand is de mobiliteit van uw medewerkers 24/7 gegarandeerd. Audi Centrum Roosendaal draagt de volledige zorg voor de financiering, onderhoud, verzekeringen en het afschrijvingsrisico van uw wagenpark.

Flexible lease
De naam zegt het al; Flexible Lease is een Full Operational Lease product waarmee u voor een vast bedrag per maand alle zaken rondom uw auto('s) geregeld heeft en exact weet waar u aan toe bent. Dit houdt in dat u niet vast zit aan een lange termijn leaseverplichting. Gaat een medewerker uit dienst? Dan heeft u na een aantal maanden de mogelijkheid de auto kosteloos in te leveren. Flexibeler kunnen we het niet maken.

Short lease
Behoefte aan tijdelijke mobiliteit? Dan is Short Lease mogelijk een oplossing voor u. Met een kort lopend contract, van 12 tot 24 maanden, profiteert u van een compleet dienstenpakket.

Stock Lease
Een leaseauto hoeft niet altijd nieuw te zijn. Met Stock Lease kunt u direct en voordelig een (gebruikte) leaseauto rijden. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. Uiteraard bieden wij alleen jong gebruikte auto's aan waardoor u het gevoel heeft dat u in een nieuwe auto rijdt.

Financial Lease
Financial Lease betreft een financiering van uw wagenpark. Dit geeft u financiële ruimte om te investeren in uw onderneming in plaats van in auto's. Uw bedrijf is de eigenaar van de auto en is verantwoordelijk voor onderhoud, verzekering en belasting.

Leasen via Audi centrum Roosendaal ?
We zetten alle voordelen nog even kort op een rij:

  • Leasecontracten op maat
  • Alle mobiliteitsoplossingen onder één dak
  • Persoonlijk contact
  • Eén aanspreekpunt
  • Professionaliteit van landelijke organisatie
  • Flexibel
  • Universele leasemaatschappij voor alle merken
  • Zowel personen- als bedrijfswagens

De adviseurs van Audi Centrum Roosendaal werken dagelijks aan de relatie met hun klanten. Dat maakt ons anders dan andere leasemaatschappijen. Wenst u een offerte op maat of meer informatie? Vul dan hier onder ons contactformulier in.

Bij Audi Centrum Roosendaal willen we u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u een vraag of opmerking hebben, neem dan door middel van onderstaand formulier contact met ons op. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.