Zakelijk

PF4A7115-min_1.jpg

U heeft als ondernemer bij Audi een streepje voor! Natuurlijk hebben wij als Audi-dealer verstand van auto's. Uiteraard bieden wij iedere klant graag een goede service en uitstekende kwaliteit, zoals we dat al jaren doen. Net als u weten wij dat zakendoen gaat over flexibel zijn. Over het vinden van de juiste oplossing in iedere situatie. Daarom....juist daarom...willen wij graag uw lokale partner in mobiliteit zijn!

Gemak

Volledig dienstenpakket

Audi maakt het u gemakkelijk. Eén leverancier, één aanspreekpunt voor uw hele wagenpark. Of het nu gaat voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto, of voor de overweging om liever -een deel van uw auto's- te leasen. U kunt bij ons terecht van advies tot en met beheer. Van proefrit tot en met inruil. Met uw Audi bent u verzekerd van een goede restwaarde. Dat scheelt in de vaste kosten. U ziet dat direct terug bij het afsluiten van een financiering of leasecontract. Als partner van Audi Financial Services rekenen wij u graag een goed voorstel voor.

Zekerheid

Een autoleven lang mobiliteitsgarantie

Uw tijd is geld. Mocht u onverhoopt een keer met uw personenauto tot stilstand komen door een technisch mankement, dan kunt u rekenen op de Audi Mobiliteitsgarantie. De gratis pechhulp van Audi helpt u snel weer op weg door heel Nederland én Europa. Als u met pech komt te staan dan hoeft u maar één nummer te bellen (gratis+24uur per dag/365 dagen per jaar), vervolgens wordt de dichtstbijzijnde dealer of professionele hulpverlener ingeschakeld. Het mooie van Audi is, zolang uw auto bij uw Audi-dealer onderhouden blijft, geldt de mobiliteitsgarantie. Kortom wij laten u niet in de kou staan en uw business draait gewoon door.

Service en Euromobil

Ook nadat uw auto de showroom heeft verlaten, blijven wij ons verantwoordelijk voelen voor uw mobiliteit. Deze betrokkenheid komt tot uiting in de Audi Services; de garantie dat wij voor u klaar staan bij onderhoud, reparaties, pech onderweg of het schadeherstel aan uw auto. U heeft de garantie , dat uw Audi in professionele handen is. U wordt altijd geholpen door getraind en vakkundig personeel. Zij zijn u graag van dienst bij een APK-keuring, airco-, banden-, schade- en/of ruitenservice. Bij deze diensten worden altijd originele onderdelen gebruikt tegen scherpe prijzen. U kunt ook kiezen voor een Reparatie-, onderhouds- en/of bandencontract waarmee u gedekt bent tegen kosten voor reparatie, onderhoud en banden.

Het is heel goed mogelijk dat u, tijdelijk, behoefte heeft aan extra vervoerscapaciteit. Bijvoorbeeld wanneer extra personeel wordt ingezet. Via ons kunt u gemakkelijk Euromobil-auto's inzetten als short lease of voorloopauto waardoor uw tijdelijke vervoersprobleem wordt opgelost.

Leasing

Audi Centrum Roosendaal levert voor zowel de zakelijke als de particuliere markt altijd een breed en concurrerend leasepakket op maat. Dus toegespitst op uw persoonlijke mobiliteitsbehoeften, of u nu een kleine zelfstandige bent of een beheerder van een uitgebreid wagenpark.

In de zakelijke markt leggen wij ons toe op leasing van personenwagens en bedrijfswagens. Onze adviseurs kunnen u feilloos vertellen wanneer leasen een interessante optie is. Daarbij krijgt u inzicht in alle voordelen van leasing en met welke factoren u in uw specifieke geval verder rekening dient te houden. We zetten alle voordelen nog even kort op een rij:

  • Leasecontracten op maat
  • Alle mobiliteitsoplossingen onder één dak
  • Persoonlijk contact
  • Eén aanspreekpunt
  • Professionaliteit van landelijke organisatie
  • Flexibel
  • Universele leasemaatschappij voor alle merken
  • Zowel personen- als bedrijfswagens

De adviseurs van Audi Centrum Roosendaal werken zo dagelijks aan de relatie met hun klanten. Dat maakt ons anders dan andere leasemaatschappijen.

Leasen voor particulieren

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.