Video content Audi Centrum Roosendaal

  • Audi Centrum Roosendaal

Wij van Audi Centrum Roosendaal vertellen u graag persoonlijk meer over de nieuwste Audi's, acties die lopen of over evenementen die wij organiseren. Daarom hebben we hier een klein overzicht van de laatste video's die we gemaakt hebben, speciaal voor u. Wanneer u op één van de afbeeldingen klikt komt u bij de specifieke YouTube video uit. Alle video's kunt u bekijken door onderin op de algemene afbeelding te klikken. Veel kijkplezier!

12_A6_Preview.jpg

De bovenstaande video is een korte samenvatting over de Audi A6 preview avond. Meer informatie over de Audi A6 kunt u lezen door hier te klikken.

OVDM_Mei_1.jpg

In bovenstaande video presenteerde wij u de Occasion van de maand mei, deze Audi A3 Sportback is echter al verkocht. Wilt u de Audi A3 occasion voorraad bekijken, klik dan hier.

11_OVDM_April.jpg

In bovenstaande video presenteren wij u de Occasion van de maand april. Voor meer informatie over deze A4 kunt u hier terecht.

1_A7.jpg

In bovenstaande video presenteren wij u de nieuwe Audi A7 Sportback. Meer informatie over de Audi A7 kunt u lezen door hier te klikken.

2_OVDM_maart.jpg

In bovenstaande video presenteren wij u de Occasion van de maand maart.

3_Black_Horse.jpg

In bovenstaande video legt een van onze adviseurs uit wat Black Horse waxbehandeling voor uw Audi kan betekenen.

4_Acties.jpg

In bovenstaande video vertelt onze adviseur Jurgen graag meer over onze vier ringen vier acties campagne.

5_OVDM_Febr.jpg

In bovenstaande video vertelt Tsun u graag wat meer over de occasion van de maand februari 2018.

6_A8.jpg

In bovenstaande video vertelt Pim u graag wat meer over de innovaties in de nieuwe Audi A8. Meer informatie over de Audi A8 kunt u vinden door op deze tekst te klikken.