Reparatie en onderhoud

headerAudi5_1.jpg

Ook na aanschaf van uw Audi staan teams van vakkundige medewerkers voor u klaar. Wij dragen zorg voor al uw behoeften op mobiliteitsgebied.

U kunt o.a. bij ons terecht voor:

  • Onderhoud en reparaties
  • Klaar terwijl u wacht
  • Originele onderdelen en accessoires
  • APK-keuringen
  • Autoschade herstel
  • Inbouw van TNO-SCM gekeurde alarmen
  • Inbouw van carkits en cruise control
  • Herstel & vervanging van autoruiten
  • Onderhoud van airconditioning systemen

Direct een werkplaatsafspraak maken.

Naast de normale 8 tot 17 uur openstelling heeft Audi Centrum Roosendaal tevens service-mogelijkheden op zaterdagochtend. Voor kleine reparaties of voor een diagnose helpen wij u direct, terwijl u in onze gezellige wachtruimte onder het genot van een kopje koffie een krant of tijdschrift leest.

Wanneer u niet wilt wachten bieden wij u een kostenloze haal- en brengservice aan, of kunt u tegen servicetarief gebruik maken van een van onze inzet-auto's. Wist u trouwens dat wij uw auto gratis gewassen afleveren na een grote onderhoudsbeurt?

Ons goed geoutilleerde magazijn levert alle denkbare onderdelen direct en anders binnen 24 uur.
Graag tot ziens namens ons magazijnteam.

Openingstijden werkplaats:

maandag - vrijdag: 08.00 - 17.00 uur (werkplaatsreceptie tot 17.30 uur)
zaterdag: 09.00 - 12.00 uur (reparaties op afspraak)

Audi mobiliteitsgarantie:

Binnen Nederland:

AUDI HULP (0800- 28344857)

Express service:

U kunt bij onze vestigingen terecht voor Express Service. U kunt tijdens onze openingstijden zonder afspraak langskomen voor het laten uitvoeren van kleine reparaties zoals het vernieuwen van banden, het verversen van olie, het vervangen van een kapotte lamp, de montage van een nieuwe uitlaat, enzovoort. De wachttijd duurt gemiddeld dertig minuten. Verwachten de monteurs dat zij langer werken aan de auto, dan schuiven zij de reparatie door naar de reguliere werkplaats.

Pakket prijzen systeem:

Wij kunnen aan de hand van de gegevens van uw auto vooraf prijsinformatie leveren als u bij ons komt voor een onderhoudsbeurt of één van de meest voorkomende reparaties. U weet dan exact wat de kosten zijn, voordat u de werkzaamheden laat uitvoeren. Bovendien krijgt u een heel jaar garantie op de onderdelen en op de verrichte werkzaamheden.

Vervangend vervoer:

Er is een uitgebreide vloot met vervangend vervoer beschikbaar voor de periode dat u tijdens onderhoud of reparaties niet over uw eigen auto kunt beschikken.
Klik hier voor onze serviceverhuurtarieven.

Gratis haal- en brengservice:

U kunt bij onderhoud, reparaties of schadeherstel gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice, mits u uit de regio komt. U kunt bij het maken van de afspraak aangeven of u er gebruik van wilt maken.

Autoschade herstel:

U kunt bij ons terecht voor vakkundig schadeherstel van uw auto. Na de reparatie voldoet uw auto weer voor de volle 100% aan de strenge fabrieksspecificaties. Wij onderhouden de nodige contacten met instanties als sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsdiensten. Ook de complete financiële afwikkeling wordt dus probleemloos voor u verzorgd.

Onderhoud en reparatie:

Onze monteurs worden doorlopend geschoold in volledig verzorgde opleidingstrajecten bij fabriek en importeur. Zo blijft onze kennis van uw auto altijd up-to-date. Daarnaast beschikken wij over hypermoderne apparatuur om ook de eigenaars van zeer recente auto's te kunnen bedienen.

Verkoop van onderdelen en accessoires

Zowel bij aanschaf van uw auto als nadien bieden wij een uitgebreide range aan originele en accessoires. Inbouw van accessoires achteraf scheelt in uw bijtelling. Onze mensen hebben uitgebreide ervaring met het inbouwen en opbouwen ervan, zodat uw auto volledig aan uw wensen voldoet. Bekijk hier onze laatste aanbiedingen.