voltage campagne beeld

Wietze Ketting

Voltage Deals

Arrow down Lees verder

Bij Audi Centrum Roosendaal  krijgen wij regelmatig vragen over elektrisch rijden en elektrische auto’s.
Deze auto’s worden immers steeds aantrekkelijker voor automobilisten. Het laden is namelijk steeds minder een ‘issue’, aangezien er continue meer laadpunten bijkomen.

Daar komt bij dat het milieu minder belast wordt en dat elektrisch rijden fors goedkoper is dan een benzine of diesel auto, niet alleen qua laden of eventuele bijtelling.

Graag willen wij u kennis laten maken met elektrisch rijden.

Interesse?

Heeft u interesse in een Audi Q4 e-tron of een Audi e-tron? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur

*Betreft full operational lease 48 maanden, 20.000 km. Getoonde afbeelding kan afwijken van de geoffreerde uitvoeringen.

** De waarde met betrekking tot de actieradius en overige technische gegevens zijn voorlopig. Een EG-typegoedkeuring en conformiteitscertificaat met officiële waarden zijn nog niet beschikbaar. Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze indicatieve maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Wietze Ketting

Wietze Ketting

Team Coördinator Lease