Sophia

Eric Louer

TB komt in actie

Arrow down Lees verder

Samen met onze collega’s en klanten komen we in actie voor het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.

Veel van onze collega’s en klanten hebben zelf kinderen. Een aantal van hen heeft van dichtbij meegemaakt hoe ingrijpend het is voor het kind en zijn/haar familie als ze terechtkomen in het Sophia Kinderziekenhuis.

TB is een familiebedrijf, binnen onze kernwaarden vinden wij mensgerichtheid en de kracht van familie enorm belangrijk. Vanuit die gedachte willen we niet alleen de kinderen in het Sophia helpen maar ook de familie hieromheen een steuntje in de rug geven.

Wij zetten ons daarom graag in om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit mooie centrum. Wij geloven dat alle beetjes helpen die kunnen bijdrage aan de gezondheid en toekomst van ieder kind.

Met elk superzacht aapje kunnen wij met onze relaties en klanten een kind een steuntje in de rug geven. Hiermee brengen we een betere toekomst voor zieke kinderen weer iets dichterbij. De gehele opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek in het Sophia.

In 2022 willen wij minimaal 1.000 aapjes doneren/verkopen!

Dit bedrag willen we gaan bereiken door verschillende acties waarbij we onze collega’s, klanten en zakelijke relaties zullen betrekken.

Hoe gaan we dit doen?

  • Voor elke 4 ingevulde enquêtes door onze klanten doneren wij een aapje aan het Sophia Kinderziekenhuis
  • Op al onze locaties zullen de aapjes te koop worden aangeboden aan onze collega's en klanten
  • Gedurende de rest van het jaar moedigen wij onze collega's aan om met hun team, zakelijke relaties en klanten creatieve acties te organiseren

Doneer nu