A3 limousine 2020

Pim Korendijk

Natural beauty: de nieuwe Audi A3 Limousine

Arrow down Lees verder

In navolging van de A3 Sportback onthult Audi nu ook de nieuwe A3 Limousine. De compacte sedan is op alle fronten gegroeid, wat zich vertaalt in meer interieurruimte. Stijlvolle, coupé-achtige looks en nieuwe onderstelsetups maken hem duidelijk sportiever dan zijn voorganger. Vanaf 23 april is de Audi A3 Limousine in Nederland te bestellen.

 

  • Uitgesproken design met coupé-looks
  • Gegroeid in alle dimensies, meer focus op sportiviteit
  • Verkoopstart op 23 april; prijzen vanaf € 34.900*

Comfort en sportiviteit in één

Het onderstel van de nieuwe A3 Limousine biedt een uitgekiende balans tussen comfort en dynamiek, maar legt nu wel meer nadruk op sportiviteit vergeleken met zijn voorganger. Naast het standaard onderstel is er tevens keuze uit een sportonderstel of een ophanging met instelbare dempers.

Meer info?

Prijzen van de Audi A3 Limousine beginnen bij € 34.900* voor de A3 Limousine 30 TFSI. De 35 TFSI S tronic wordt leverbaar vanaf € 38.450* voor de Pro Line en de complete Business edition, de 35 TDI S tronic Pro Line en Business edition zijn er vanaf € 44.910*. De voorverkoop van de nieuwe Audi A3 Limousine start op 23 april, de eerste modellen arriveren naar verwachting deze zomer bij de dealers.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Audi A3 Limousine? Laat uw gegevens d.m.v. het onderstaande contactformulier

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwe A3 Limousine?

Laat uw gegevens achter middels onderstaand contactformulier en een van onze verkoopadviseurs zal contact met u opnemen.

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren