20 oktober 2017

Vanaf nu te bestellen: de nieuwe Audi A7

Daar is hij dan, de gloednieuwe Audi A7.

Op donderdag 19 oktober is om 19.00u de gloednieuwe Audi A7 gepresenteerd. Deze prachtige nieuwe bolide is wederom een hoogtepunt op het gebied van kunstmatige intelligentie en (autonome) techniek. De Audi A7 is up-to-date, dankzij (maximaal) vijf radarsensoren, vijf camera’s, twaalf ultrasone sensoren en een laserscanner.

Wat betreft de afmeting: De Audi A7 is 4.969 millimeter lang, 1.908 millimeter breed, 1.422 millimeter hoog en de wielbasis meet 2.926 millimeter. De bagageruimte biedt plaats aan 535 liter, en als je de achterbank opklapt beschikt deze over 1.390 liter.

Markant, onbetwistbaar, A7. Van de scherp getekende lichtunits met unieke verlichtingssignatuur via de rechtopstaande voorkant met brede Singleframe en het coupéachtige silhouet tot aan de sculpturale achterkant – de Audi A7 Sportback verkondigt een revolutionaire designtaal en is tegelijkertijd drager van klassieke quattro genen. Het bewijs dat men trots zijn lijn kan vasthouden door die opnieuw te definiëren.

De nieuwe vrijheid
Ervaar een nieuwe dimensie in ruimtelijke beleving: het naar wens aanwezige, verbeterde glazen panoramadak heeft een 60 % groter oppervlak. Daardoor wordt de horizon uw medereiziger en geniet u van een interieur dat baadt in het licht. De elektrisch bedienbare zonwering is in gesloten toestand 100 % lichtwerend, waardoor het interieur in de zon minder opwarmt.

Audi-A7-panoramadak.jpg

Prettig, royaal, ruimtelijk
Audi is genereus omgegaan met ruimte. Met nog meer comfort en bewegingsvrijheid achterin, zonder gevolgen voor de kofferbak. Met optionele stoelverwarming vóór en achter en vooral: met een exacte en hoogwaardige afwerking die vakmanschap verraadt.

Toon uw eigen stijl
De optionele, in diverse kleuren instelbare contour- en ambienteverlichting maakt van het interieur een podium voor uw eigen inzichten. Bovendien wordt het binnenin karaktervoller. Lichtgeleiders accentueren interieurvormen, benadrukken het dashboard en designstructuren en komen bovendien van pas om in het donker comfortabel in en uit te stappen.

Audi-interieur-lichten-dash.jpg

Wenst u meer informatie, een offerte of een proefrit? Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.