8 mei 2017

Concept: Audi e-tron Sportback

Volledig elektrisch, 500 km actieradius, van 0 - 100 in slechts 4,5 seconden en voorzien van een hoog comfortniveau!


Charged with excitement

De wereld verandert en mobiliteit ook. Laat u inspireren door de duurzame mobiliteit van morgen. Dankzij e-tron spreekt modern autorijden tot de verbeelding. Geniet van spannende designs, een indrukwekkende rijbeleving en vernieuwende technologieën. Het draait allemaal om vrijwel onbeperkte vrijheid. e-tron staat voortdurend onder spanning. Dat belooft wat voor de toekomst. Maak deel uit van onze evolutie en ontdek e-tron tijdens Auto Shanghai, inclusief de Audi e-tron Sportback concept.

Charged with comfort

De Audi e-tron Sportback concept combineert elektrisch rijden met dagelijks gebruiksgemak. Hij levert een vermogen van 320 kW (met boost zelfs 370 kW) en accelereert in 4,5 seconden van 0 naar 100 km/h. Deze prestaties gaan samen met een hoog comfortniveau en een actieradius van 500 kilometer. Kortom, een auto die zich er uitstekend voor leent om als hoofdauto te dienen.

Charged with design

De verlichting van de Audi e-tron Sportback concept schijnt een licht op de dynamische en intelligente toekomst van Audi. In de toekomst kunnen de koplampen met onder meer digitale animaties voor een beduidend gedetailleerdere weergave voor achteropkomend verkeer zorgen. Ook zullen de lampen in staat zijn om veiligheidsverhogende informatie op de weg te projecteren, door bijvoorbeeld afremmen te benadrukken en de knipperlichtweergave op het asfalt voort te zetten.

etron-interieur-schets.jpg

De tijd is rijp voor duurzame mobiliteit

De koers die Audi heeft ingezet met alternatieve aandrijftechnologieën houdt in dat we een prachtige tijd tegemoet gaan zonder compromissen. Met e-tron is elektrisch rijplezier vanzelfsprekend. De Audi e-tron Sportback concept laat zien hoe veelbelovend een full-electric auto is. Nu al levert Audi aantrekkelijke auto’s met hybridepower. Zo is er de Audi Q7 e-tron quattro, de eerste plug-in hybride met quattro. Deze SUV is voor zijn klasse heel efficiënt en heeft een behoorlijke elektrische actieradius. Ook de Audi A3 Sportback e-tron combineert de pluspunten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. De krachtige viercilinder helpt de A3 aan een ruime actieradius en maakt hem zo geschikt voor veelzijdig gebruik.

etron-elektrische-circuit.jpg

Het lichtdesign van de Audi e-tron Sportback concept

Met de e-tron Sportback concept op Auto Shanghai begint Audi een nieuw tijdperk in automotive lichtdesign. De verlichting wordt digitaal. Blogger Olivia Faulbacher was bij de laatste test voor de beurspremière en ontdekte daar de kansen die digitalisering biedt voor lichtdesign alsmede de gevolgen voor de veiligheid. Klik op lichtdesign en ontdek de laatste noviteiten op dit gebied van Audi! 

etron-lichten-closeup.jpg

Laat je informeren met de laatste updates en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wij verwachten, mede door de interessante bijtellingcategorie, een enorme ‘run’ op deze auto voor het jaar 2018. Wilt u bovenaan op de lijst staan zodat wij als eerste met u contact opnemen? Neem dan via onderstaand nummer contact op met onze adviseurs en laat uw gegevens achter.

T: 0165 - 52 29 50