17 januari 2018

Audi Q8: Het beste van beide werelden

De Audi Q8 combineert de typerende ruimte van een SUV met de elegantie van een coupé. Ondanks de lage daklijn biedt de Audi Q8 dankzij een wielbasis van 3 meter riant plaats aan vier personen en een grote hoeveelheid bagage (630 liter).

Breed uitwaaierende lijnen verlenen het interieur een sportief-elegante ambiance. Het nieuwe bedieningsconcept vertrouwt op grote touchscreens, aangevuld met een verder verbeterde Audi virtual cockpit en een head-up display dat gebruikmaakt van intelligente augmented reality technologie om virtuele signalen in de ‘echte wereld’ te verwerken. Zo wordt een navigatieaanwijzing bijvoorbeeld virtueel als richtingpijl op het wegdek weergegeven.

Individuele lakkleuren

De wereld is kleurrijk. Zoek uw favoriete tint. Het goud van een zonsondergang, het rood van een lekkere Franse wijn, het geel van een zonnebloem, het blauw van uw favoriete colbert – al deze kleuren en vrijwel elke andere tint kunt u als lak op uw Audi krijgen. Verder hebben wij natuurlijk ook een ruime selectie aan reeds bedachte kleuren voor u paraat. Kies uw favoriete lakkleur uit ongeveer honderd tinten. Welke laksoort het ook wordt, de kwaliteitseisen tijdens de productie zijn uiterst streng. Organische pigmentstoffen laten de kleuren schitteren en anorganisch pigment is goed bestand tegen veroudering. De lak op een Audi is niet dikker dan een mensenhaar, maar bestaat toch uit vier lagen. Die garanderen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw lievelingskleur, speciaal voor u.

Lederen bekleding

Lederen bekleding in uw Audi zorgt voor exclusief comfort. Geen ledervel is hetzelfde en dat past uitstekend in de filosofie van Audi exclusive. Desondanks letten we er vanzelfsprekend op dat alle stukken die in het interieur worden verwerkt, perfect op elkaar zijn afgestemd. Een verwerking die het leder ontziet, garandeert dat de natuurlijke eigenschappen behouden blijven, ook als het leder eenmaal in de auto zit. Als u een lederuitrusting van Audi exclusive kiest, zijn er amper beperkingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk het stuurwiel met een andere kleur leder te overtrekken dan de stoelen – of zelfs maar delen van de stoelen. Voordat leder geschikt is voor verwerking in een Audi, ondergaat het meer dan dertig tests.

We verwachten de Audi Q8 in juni / juli dit jaar in de showroom, wenst u meer informatie te krijgen of wilt u op de hoogte gehouden worden? Vul dan onderaan deze pagina het contactformulier in, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

De Audi Q8 Sport Concept

Audi zorgt op de Autosalon van Genève voor een wereldprimeur van formaat met de onthulling van de Q8 sport concept. De nadrukkelijk sportieve en luxueuze Audi Q8 sport concept zet nieuwe standaards in het topsegment en is voorzien van een innovatieve, zeer efficiënte aandrijflijn.

Voor het eerst koppelt Audi bij de Q8 sport concept een 3.0 TFSI zescilinder mild hybride krachtbron aan een elektrisch aangedreven compressor. Met 350 kW/476 pk en maar liefst 700 Nm aan trekkracht accelereert het studiemodel in slechts 4,7 seconden naar de 100 km/u, en vervolgens door naar een topsnelheid van 275 km/u. Een actieradius van ruim 1.200 kilometer maakt de fullsize SUV conceptauto uitermate geschikt voor lange reizen.

Wenst u meer informatie, een offerte of een proefrit? Vul onderstaand contact formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.