4 december 2018

Audi Q3 en A1 introductie!

Op donderdag 13 december organiseren wij van Audi Centrum Roosendaal een officiële introductie van de gloednieuwe Audi Q3 en Audi A1.

De nieuwe Audi A1 Sportback:
De nieuwe Audi A1 Sportback is meer dan ooit geschikt voor in de stad én erbuiten. Zijn design is krachtig en in het interieur valt het digitale instrumentarium op. Ook beschikt hij over de nieuwste infotainment-, connectiviteits- en assistentiesystemen. Bij de marktintroductie is Audi A1 Sportback leverbaar als 30 TFSI met 85 kW/116 pk. Een handgeschakelde zesbak is standaard, de zeventraps S tronic automaat is als optie leverbaar. Later dit jaar wordt een 25 TFSI 70 kW/95 pk instapmotor leverbaar. De vanafprijs van deze variant wordt later bekendgemaakt.

De nieuwe Audi Q3:
De Audi Q3 komt zelfverzekerd voor de dag dankzij het strakke nieuwe Audi design waarbij standaard LED-koplampen voor een hightech accent zorgen. Vergeleken met zijn voorganger is de Q3 gegroeid. Dat betekent: meer ruimte voor passagiers en bagage. De achterbank is verschuifbaar en de inhoud van de bagageruimte bedraagt nu maar liefst 530 liter. Elke nieuwe Audi Q3 heeft een digitaal instrumentarium en MMI Radio plus met touchscreen in glass-look. Ook standaard zijn lichtmetalen velgen, dakreling en het veiligheidssysteem pre sense front. Ook Audi connect noodoproep & service is altijd inbegrepen.

Over de Q3 en A1 onthulling:

Datum: Donderdag 13 december

Tijdstip: 17.00 - 19.00u

Officiële onthulling (doek eraf): 17.00u

Adres: Argon 41

Plaats: Oud Gastel

Wilt u bij de Q3 en A1 onthulling zijn? Meld je dan aan via onderstaand formulier!

Aanmelden

Meld u hier aan voor de exclusieve preview van de nieuwe Audi Q3 en Audi A1 op 13 december van 17.00 - 19.00u.