11 februari 2019

Audi Centrum Roosendaal, Dealer van het jaar 2019

Dankzij zeer hoge scores op alle beoordelingscriteria mogen wij, Audi Centrum Roosendaal, ons Audi dealer van het Jaar 2019 noemen.

Alle Nederlandse Audi-dealers gaan elk jaar weer op een sportieve manier de onderlinge competitie aan. Zo motiveren we elkaar tot het leveren van topprestaties. Het doel daarbij is om klanten perfect van dienst te zijn met mobiliteit en service op hoog niveau.

Harde criteria

Alle Audi-dealers worden door Audi Nederland jaarlijks beoordeeld op tien punten. Daarbij is er een sleutelrol voor klanttevredenheid op het gebied van zowel sales als after sales. Om die klanttevredenheid te kunnen meten, werkt Audi samen met onderzoeksbureau TNS NIPO. Via enquêtes kunnen klanten hun dealer hierbij een rapportcijfer geven. Ook kunnen ze aangeven waar volgens hen nog ruimte is voor verbetering.

Topscores voor Audi Centrum Roosendaal

Dankzij zeer hoge scores op alle beoordelingscriteria mogen wij, Audi Centrum Roosendaal, ons Audi dealer van het Jaar 2019 noemen. Gerard Jansen, directeur van Audi Nederland bij de uitreiking van de Audi dealer van het Jaar-award: “Audi Centrum Roosendaal komt op alle fronten buitengewoon sterk voor de dag; niet alleen als het gaat om verkoopcijfers en bedrijfsuitstraling, maar ook op het gebied van de dienstverlening. Klanten geven het bedrijf zeer hoge rapportcijfers. Dat is van groot belang, want tevreden klanten zijn klanten die hun Audi-dealer trouw blijven én aan anderen aanbevelen. 

Wij als Audi Centrum Roosendaal zijn natuurlijk ontzettend trots op dit prachtige resultaat en hadden dat nooit kunnen behalen zonder u als trouwe klant en zonder onze medewerkers. Wij danken u hartelijk voor uw steun en vertrouwen en hopen u ook in 2019 weer welkom te mogen heten bij de Audi Dealer van het jaar 2019: Audi Centrum Roosendaal. Graag tot ziens!
 
____________________________________________________________________________________________
 
Om te vieren dat we Audi Dealer van het jaar zijn geworden hebben we tijdelijk diverse spetterende acties.
>> Klik hier voor onze dealer van het jaar actie pagina