Audi S8

Tsun Yu Kwok

Audi S8 en A8 met V8-power

Arrow down Lees verder
  • Audi S8: buitengewone prestaties dankzij hightech V8 TFSI
  • A8 60 TDI: topdieseltechnologie in combinatie met luxe en connectiviteit

De nieuwe Audi S8 met zijn hightech V8 TFSI benzinemotor (420 kW/571 pk) is nu te configureren en te bestellen bij Audi Centrum Roosendaal. Ook de nieuwe A8 60 TDI met 4.0 V8 dieselmotor (320 kW/435 pk) is inmiddels bestelbaar.

De nieuwe Audi S8 dankt zijn vermogen van 420 kW/571 pk en koppel van 800 Nm aan een 4.0 V8 TFSI met dubbele turbo’s. Zijn topsnelheid is begrensd op 250 km/u, de acceleratie van 0-100 km/u neemt 3,8 seconden in beslag. Voor maximale efficiency beschikt de V8 over mild-hybridetechnologie en cilinderuitschakeling (cylinder on demand). Ook het onderstel draagt bij aan de unieke rijervaring. Zo heeft de S8 standaard adaptieve luchtvering met actieve demping, dynamische vierwielbesturing en een sportdifferentieel. 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie www.audicentrumroosendaal.nl.