RS 3

Audi RS 3: een nieuwe definitie van ‘high-performance’

Arrow down Lees verder

Met de nieuwe RS 3 Sportback en RS 3 Limousine tilt Audi het veelgeprezen RS 3-concept naar een next level. De 294 kW/400 pk sterke vijfcilindermotor zorgt samen met de nieuwe RS Torque Splitter voor topprestaties en maximaal rijplezier. Ook de brede carrosserie en het hightech interieur laten geen twijfel bestaan over de sportieve aspiraties van de nieuwe Audi RS 3 Sportback en Limousine. Beide varianten arriveren deze herfst.

  • Bekroonde vijfcilindermotor: topsnelheid tot 290 km/u 
  • Hoogwaardige aandrijflijn met Torque Splitter voor maximaal rijplezier en drifts 
  • Audi RS 3 Sportback: vanaf € 92.467*, Audi RS 3 Limousine: vanaf € 93.115*
  • Vanaf deze herfst exclusief bij de Nederlandse Audi Sport-dealers

 

Vragen?

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor u klaar. Liever direct contact via WhatsApp? Stuur dan een berichtje naar 06-55725428

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl.