Financieren en Verzekeren

verzekeren-en-financieren_1.jpg

Bij Audi Centrum Roosendaal zijn er diverse financieringsopties mogelijk, waaronder het financieren via Volkswagen Pon Financial Services. In onderstaande samenvatting kunt u al het een en ander lezen over de samenwerking, daarnaast kunt u de PDF downloaden om het hele verhaal rustig na te lezen. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op!

Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services is een groep van bedrijven gespecialiseerd op het gebied van Automotive diensten en producten en biedt via Volkswagen Bank GmbH financieringen aan en bemiddelt via DFM Verzekeringen B.V. in verzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke rijder. Dit doen zij onder andere in samenwerking met de automerken van de Volkswagen Groep en ons, Auto Borchwerf, als (verbonden) bemiddelaar. Dit betekend dat zij per merk onder de betreffende merknaam diverse financiële producten presenteren.

Omdat niet alleen de technische aspecten, maar ook de financiele kanten een belangrijke rol spelen bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, wilt u graag zaken doen met een dienstverlener die zicht heeft op alle kanten van de aanschaf. U kunt door de ervaringen vanuit Volkswagen Pon Financial Services op het gebied van auto's en de financiele sector, rekenen op een professioneel financierings- en verzekeringsadvies.

Volkswagen Bank GmbH biedt u verschillende financieringsvormen. DFM Verzekeringen B.V. bemiddelt als adviseur op het gebied van verzekeringen voor verschillende verzekeringsvormen. DFM Verzekeringen B.V. treedt op als bemiddelaar voor VVS Assuradeuren B.V. (VVS). VVS is een gevolmachtigd agent en maakt eveneens deel uit van Volkswagen Pon Financial Services. Alle verzekeringsproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met en komen tot stand bij VVS. Naast het verzekeringsadvies begeilden zij ook de contacten tussen u, VVS en de verzekeringsmaatschappij(en) waarbij wij voor u de verzekering(en) onderbrengen.

Meer lezen over de mogelijkheden van financieren en verzekeren via Volkswagen Pon Financial Services? Download dan de Dienstenwijzer!