Excellent Deals bij Audi Centrum Roosendaal

Excellent-Deals-Audi-banner-okt2018.jpg

De actie van Audi Centrum Roosendaal voor het jaar 2018;
De Audi Excellent Deals!

Dat geweldige gevoel om een splinternieuwe Audi te rijden komt door de Excellent Deals drie stappen dichter bij de werkelijkheid. Heeft u weleens nagedacht over een nieuwe Audi, dan is dit het moment. Omdat het niet één actie is, maar in totaal drie verschillende acties die gestapeld worden tot een significant voordeel! Als kers op de taart bieden wij op de eerste 15 contracten een financieringstarief/Financial Lease van maar 2,99% aan. In bovenstaande video geeft onze Sales Manager Pim Korendijk een aantal voorbeelden aangaande de totstandkoming van het totale Excellent Deal voordeel. Onderstaand de splitsing van de drie verschillende acties:

1: De Audi Editions:

Op verschillende modellen beschikken wij over actie uitvoeringen. Zo hebben wij op de Audi A1 een Advance & Advance Sport pakket. Oplopend tot aan de Audi Q7, in een S-Line Edition uitvoering. In de advertentie opmerking hebben wij bij iedere auto het specifieke edition voordeel uitgesplitst. Een A3 Lease Edition heeft bijvoorbeeld een klantvoordeel van €3.170,- en de Audi A5 Sportback S-Line Edition maar liefst €8.462,- Daarnaast zijn onze voorraad A4 en A5-en voorzien van een gratis S-Tronic automatische transmissie!

2: Voorraad voordeel:

Een voorraad met nieuwe Audi's die wel vier keer zo groot is dan onze gebruikelijke voorraad. Speciaal besteld om een extra korting te genereren en zo veel mogelijk verschillende uitvoeringen aan te kunnen bieden. Onze showroom en opslaglocaties staan vol met gelimmende nieuwe Audi's. Staat uw droom auto er op onze website niet tussen? Neem dan contact met ons op, wellicht zijn er extra kansen in de opslag van de importeur/fabriek.

3: WLTP voordeel:

U heeft er vast al eens van gehoord: de nieuwe WLTP-wetgeving (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure). Een complex thema waarbij op onze informatiepagina beknopt wordt uitgelegd wat dit voor u betekend.
Bekijk hier de WLTP pagina inclusief video.

Het derde punt sluit haarfijn aan bij ons tweede punt; van de extra grote voorraad. Zo hebben wij de gehele voorraad besteld zodat deze nét voor het ingaan van de WLTP testmethode – en daaraan gekoppelde BPM/prijsverhoging – geproduceerd is. Profiteer dus van de NEDC-uitstootwaardes (oude test methode) én bpm-prijzen, t.o.v. het verschil met een te bestellen auto. De WLTP-prijsverhoging is een door de fabriek voorlopig afgegeven richtprijs. Deze uitstoot-waardes kunnen ietwat anders uitvallen dan geprognotiseerd, waardoor het voordeel nóg verder kan oplopen!

Onderstaand het maximale Excellent Deal voordeel per modellenserie. In de opmerking hebben wij bij iedere advertentie de opsomming gemaakt van punt één, twee en drie. Om zo tot een overzichtelijk totaal-voordeel te komen. U treft bij de advertenties verschillende van / voor prijzen aan, in deze prijsverlaging is het voordeel van de Audi Editons (punt 1) nog niet mee genomen. Dit omdat deze actie voorlopig gecontinueerd is tot einde van het jaar. WLTP zorgt er mede voor dat de levertijden van de te bestellen auto’s oplopen t.o.v. de levertijden in het verleden. Wij adviseren u hier rekening mee te houden bij het configureren van een auto.

UPDATE EINDEJAARSACTIE:

De Audi A1, A3, Q2 en Q3 zijn extra scherp geprijsd! Zo rijdt u al een Audi A1 vanaf slechts €289,- per maand, een Audi A3 Spaceback vanaf slechts €369,- per maand, een Audi Q2 vanaf slechts €399,- per maand en de Audi Q3 vanaf slechts €519,- per maand. De Audi A1 private lease prijs is geldig tot eind oktober, de A3, Q2 en Q3 prijzen tot eind November.

Audi A4 190 edition en Audi A5 Sportback 190 edition:
Tijdelijk kunnen wij u de Audi A4 met 2.0 TFSI 190pk aanbieden voor de prijs van de 2.0 TFSI 150pk! Let op: dit betreffen enkele voorraad auto's. Daarnaast is er ook tijdelijk de Audi A5 Sportback 190 edition, hierbij krijgt u gratis de upgrade naar S Tronic automaat, ook deze actie is tijdelijk alleen geldig op enkele voorraad auto's.

Audi A6 Launch Edition Business:
U kunt tijdelijk ook profiteren van de Audi A6 Launch Edition Business met een korting die op kan lopen tot maarliefst €5.899,-. Let op: Beperkte oplage.

In een notendop: Snel rijden in een nieuwe Audi voor een Excellente prijs.

We zien u graag verschijnen in onze (online) showroom, het Audi Centrum Roosendaal team staat tot uw dienst!

* Prijsverhoging a.d.h.v. WLTP-emissie waardes is voor de Audi A7 nog niet definitief. Dit is voorlopig een verwachte waarde.

Bij Audi Centrum Roosendaal willen we u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u een vraag of opmerking hebben, neem dan door middel van onderstaand formulier contact met ons op. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.