Direct aanname

PF4A7137-min_2.jpg

Bij Audi Centrum Roosendaal kunt u samen met onze specialist, voorafgaand aan uw reparatie of onderhoudsbeurt, kosteloos een visuele check van uw Audi doen. Zo kunt u uw dagelijkse ervaringen delen met onze deskundige autotechnicus. Samen komen we tot een plan van aanpak voor onderhoud of reparatie van uw Audi, zo garanderen wij de beste zorg voor uw auto.

Hoe werkt Direct aanname?

Wanneer u uw Audi brengt, zal onze technicus binnen 25 minuten direct een inspectie uitvoeren en een diagnose stellen. Onze technicus adviseert u over eventueel te vervangen onderdelen en benodigd onderhoud, zo bent u direct op de hoogte van de conditie van uw Audi. Wanneer nodig kunt u tijdens een proefrit onze technicus concreet wijzen op eventuele onvolkomenheden. Na vakkundige uitleg over het onderhoud en de reparaties van uw Audi, wordt er een offerte op maat gemaakt. Op deze manier weet u van te voren precies wat er gaat gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn.

De voordelen

  • Persoonlijk advies op maat
  • Betrokken bij de kennis achter de techniek
  • Geen wachttijden

Vooraf inzicht in reparaties en kosten

Kortom, doe uw Audi én uzelf een groot plezier en kom eens langs voor een Direct aanname! U bent van harte welkom! Om direct een afspraak in te plannen klik hier.