Audi De Nieuwe A1 Sportback

Royaal, sportief, karaktervol. De nieuwe Audi A1 Sportback bij Audi Centrum Roosendaal.

De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Met zijn karakteristieke, masculiene design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is de sportiefste in zijn klasse en op de bestuurder gericht. De vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.  De nieuwe Audi A1 Sportback wordt in november bij Audi Centrum Roosendaal verwacht.

Nieuwe_A1_Sportback_AUDIVES_geel.jpg

Markant en mannelijk.

De brede en lage Singleframe-grille en de nadrukkelijk aanwezige luchtinlaten domineren het beeld aan de voorkant. De opvallende dagrijverlichting in de optionele full-led-koplampen doet denken aan dynamische vleugelvormen uit de zeilsport, de zogeheten hydrofoils. Een laag, ingespannen aanzicht zorgt in combinatie met de kleine vierkantjes bovenin de koplampen voor een sportieve uitstraling.

Audi_Sportback_Grill.png

Veiligheid voorop.

De assistentiesystemen voor de bestuurder bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt om op de eigen rijstrook te blijven en maakt het inparkeren eenvoudiger. De standaard lane assist komt van pas om boven de 65 km/h binnen de wegbelijning te blijven. Met adaptive cruise control is de ruimte tussen de eigen auto en de voorganger in te stellen. Audi pre sense front reageert op mogelijk gevaar van andere voertuigen, overstekende voetgangers en fietsers. Met de nieuwste versie van de parkeerassistent parkeert de A1 Sportback zichzelf ook vooruit in een vak, desnoods met een paar keer steken – volledig automatisch. Het systeem kan ook uitparkeren en de auto in een vak evenwijdig aan de weg zetten. Wie op het dashboard een mooie weergave van de assistentiesystemen wil zien, kan voor de optionele Audi virtual cockpit kiezen.

Nieuwe_A1_Sportback_AUDIVES_interieur.jpg

Meer ruimte en comfort

De nieuwe A1 Sportback is duidelijk ruimer geworden voor bestuurder, voorpassagier en achter-inzittenden. De A1 Sportback meet nu 4,03 meter. De breedte is met 1,74 meter vrijwel gelijk gebleven. De hoogte van deze nieuwste generatie bedraagt slechts 1,41 meter (2 centimeter meer inclusief antenne). De inhoud van de kofferbak is met 65 liter toegenomen, waardoor er nu 335 liter aan spullen in past en met neergeklapte achterbank zelfs 1.090 liter. In- en uitladen is een makkie dankzij de 67 centimeter lage onderrand van de bagageruimte. 

 Sportback_A1.png

Goede connectiviteit en de sound van een concertzaal.

De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn met DAB+, het Audi sound system en het Bang & Olufsen Premium Sound System.

Nieuwe_Audi_A1_AUDIVES_interieur_2.jpg

De Nieuwe Audi A1 Sportback is vanaf november verkrijgbaar bij Audi Centrum Roosendaal. De Audi dealer in Roosendaal!

Audi configurator

Voorbeeldberekening: De Nieuwe A1 Sportback

Kredietsom € 0 Maandlasten € 0 Totaalprijs krediet € 0 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 0 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 0 Aanbetaling € 0
Sluiten

Financier de Audi Nieuwe A1 Sportback vanaf € 0 p/m

€ 0
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 0
€ 0

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi Nieuwe A1 Sportback

Kredietsom € 0 Maandlasten € 0 Totaalprijs krediet € 0 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden