Audi De nieuwe A6

  • Rijklaar € 76.995

22% bijtelling

De nieuwe Audi A6 bij Audi Centrum Roosendaal! Uw Audi dealer in Roosendaal!

De nieuwe Audi A6 Limousine is met ingang van 13 april te bestellen. Er is in eerste instantie keuze uit twee uitvoeringen: de A6 50 TDI quattro (210 kW/286 pk) tiptronic met een prijs vanaf € 76.995 en de A6 55 TFSI quattro (250 kW/340 pk) S tronic, die leverbaar is vanaf € 78.745. De A6 Limousine is er met keus uit drie uitrustingsniveaus. Uiteraard is hij er ook in Pro Line- en Pro Line Plus-uitvoering. De levering van de Audi A6 Limousine start in juli.

Technische innovaties, rij-assistenten en connectiviteit brengen ongeëvenaard comfort en gemak, terwijl dynamic all-wheel steering zorgt voor sportief rijgedrag. Deze technische voorsprong gepaard met de nieuwe designtaal maakt dat de nieuwe A6 klaar is voor de toekomst.

Een helder statement. Vanuit elk perspectief.

Aan de voorkant is het progressieve karakter van de A6 Limousine meteen zichtbaar. Kijk naar de bredere Singleframe, de luchtinlaten in de voorbumper met sportieve chroomspijlen en de slanke koplampen. De scherper getekende schouderlijn met de krachtige welvingen over de spatborden benadrukt de quattro genen. De buitenspiegels zijn sportief op de portierranden geplaatst. De coupélijn van het dak loopt elegant over in een driedimensionaal gevormde achterzijde met karakteristieke chroomstrip in aluminiumkleur.

mediagallery_images__2079118279.jpg

Toonaangevende verlichting. Expressieve blik.

De A6 Limousine is er ook met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. Die lampen maken op twee manieren indruk. Ten eerste hebben ze een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen. Ten tweede laten ze de A6 Limousine heerlijk breed ogen, omdat de focus van de karakteristieke koplampen aan de buitenkanten van de units ligt.

Fijne ambiance

Kies voor de ambienteverlichting en zorg zo voor een aangename interieurambiance. Lichtgeleiders benadrukken de vorm van dashboard en middenconsole en die van andere markante designstructuren. Er zijn dertig traploos dimbare tinten.

Een strak design. Optimaal bedieningscomfort.

MMI High met touch response is optimaal afgestemd op de wensen van de bestuurder. De HD touchscreens, 10,1 en 8,6 inch groot, zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. Met het bovenste scherm bedient u het infotainment en de navigatie. Het onderste scherm is er voor tekstinvoer, klimaatregeling en diverse comfortfuncties.

Intelligentie slim toegepast

De toekomst begint hier en nu. Perfect op elkaar afgestemde sensoren, camera’s en algoritmes herkennen en beoordelen rijsituaties. Deze technologie kan u ondersteunen en is ook in staat om in te grijpen als er geen andere optie is. Ga met ons mee op weg naar een autonome rijbeleving, zodat we daar in de toekomst de vruchten van plukken.

Krachtdadig

De nieuwe A6 Limousine komt in eerste instantie met twee motoren op de markt, een benzineversie en een diesel. De benzinekrachtbron is een 340 pk en 500 Nm sterke zescilinder 3.0 TFSI, goed voor een 0-100-acceleratie in 5,1 seconden. De andere introductiemotor is de 3.0 TDI, eveneens een V6. Hij levert 286 pk en een koppel van 620 Nm. Zowel de benzine- als dieselmotor werkt met de nieuwe Mild-Hybrid-technologie.

De A6 loopt altijd een generatie voor. Nu al voor de achtste keer.

Innovaties toepassen met een brede visie op hun positieve effecten. Profiteren van verregaande digitalisering. Een vernieuwend bedieningsconcept, uitgebreide connectiviteit en een groot aanbod aan rijassistentiesystemen. Voor meer veiligheid en comfort. Meteen ook de nieuwe benchmark in dit hogere segment. We claimen het en maken het waar. Omdat we passie hebben voor auto’s. De achtste generatie van de A6 Limousine bewijst het.

Meer weten over de nieuwe Audi A6? Neem dan contact op met Audi Centrum Roosendaal!

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Brochure Audi A6 april 2018 Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 7.62 MB Downloaden
PDF Audi A6 lichtmetalen wielen Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 1.39 MB Downloaden
PDF Audi accessoirebrochure 2017-2018.pdf PDF 7.13 MB Downloaden
PDF Prijslijst Audi A6 juli 2018 Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 3.99 MB Downloaden
Audi configurator

Voorbeeldberekening: De nieuwe A6

Kredietsom € 57.746 Maandlasten € 859 Totaalprijs krediet € 69.422 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 38.498 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 76.995 Aanbetaling € 19.249
Sluiten

Financier de Audi De nieuwe A6 vanaf € 859 p/m

€ 76.995
Er kan geen slottermijn gekozen worden omdat aan het einde van de looptijd deze auto vijf jaar of ouder is.
€ 57.746
€ 859

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi De nieuwe A6

Kredietsom € 57.746 Maandlasten € 859 Totaalprijs krediet € 69.422 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden