Audi A3 Sportback

  • Rijklaar € 31.100

De Audi A3 Sportback bij Audi Centrum Roosendaal, dé Audi dealer in Roosendaal!

De Audi A3 sportback van Audi Centrum Roosendaal in Roosendaal oogt verfrissend sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De dynamische daklijn van de A3 Sportback bevestigt zijn sportieve karakter. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel. Ook de achterzijde met fraaie 3D-achterlichten, scherpe lijnen en brede diffusor spreekt een duidelijke taal. Een eyecatcher is de optionele Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

Highlights Audi A3 Sportback

Uitvoeringen_2.jpg

Uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 Sportback volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de lines maakt van een rit in uw Audi A3 Sportback een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.

S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Sportback. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met de S line-dakspoiler en de verlichte instaplijsten vóór met S-logo's.

S-line_2_1.jpg

S-line_1_1.jpg

A3 Sportback design Pro Line plus 1.0 TFSI 6-bak met Assistentiepakket

  • Comfortairconditioning
  • Audi virtual cockpit
  • MMI navigatie plus met MMI touch
  • Assistentiepakket
  • Audi connect met geïntegreerde SIM-kaart (3jaar)

Sportieve_A3.jpg

De A3 Sportback S line Edition 1.6 TDI S tronic met Bang & Olufsen Sound SystemBang & Olufsen Advanced Sound System

  • Bang & Olufsen Advanced Sound System
  • Digitale radio-ontvangst
  • Glazen panoramadak
  • Audi smartphone interface

U wilt graag meer weten over deze Audi A3 Sportback van Audi Centrum Roosendaal? Neem dan snel contact met ons op of ga langs bij onze Audi vestiging in Roosendaal.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Audi A3 Sportback - januari 2019 - Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 5.48 MB Downloaden
PDF Lichtmetalen wielensets Audi A3 Sportback - januari 2019 - Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 2.14 MB Downloaden
Audi configurator

Voorbeeldberekening: A3 Sportback

Kredietsom € 23.325 Maandlasten € 347 Totaalprijs krediet € 28.042 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 15.550 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 31.100 Aanbetaling € 7.775
Sluiten

Financier de Audi A3 Sportback vanaf € 347 p/m

€ 31.100
€ 23.325
€ 347

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A3 Sportback

Kredietsom € 23.325 Maandlasten € 347 Totaalprijs krediet € 28.042 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden