Audi A1 Sportback

  • Rijklaar € 23.900

De nieuwe Audi A1 Sportback bij Audi Centrum Roosendaal

Nieuwe Audi A1 Sportback

  • Edition one: aantrekkelijke en complete introductieversie
  • Kracht voor in de stad en erbuiten: 1.0 TSI met 85 kW/116 pk

De nieuwe Audi A1 Sportback is meer dan ooit geschikt voor in de stad én erbuiten. Zijn design is krachtig en in het interieur valt het digitale instrumentarium op. Ook beschikt hij over de nieuwste infotainment-, connectiviteits- en assistentiesystemen. Bij de marktintroductie is Audi A1 Sportback leverbaar als 30 TFSI met 85 kW/116 pk. Een handgeschakelde zesbak is standaard, de zeventraps S tronic automaat is als optie leverbaar. Later dit jaar wordt een 25 TFSI 70 kW/95 pk instapmotor leverbaar. De vanafprijs van deze variant wordt later bekendgemaakt.

Nieuwe exterieur lines

Aanvullend op de basis exterieur line levert Audi de A1 Sportback optioneel met een advanced exterieur of S line exterieur.

A1 Sportback epic

Speciaal voor Nederland ontwikkelde Audi de A1 Sportback epic. De basis voor dit model is de advanced exterieur line, aangevuld met epic-features als cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun vóór, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding, Audi virtual cockpit, 17 inch lichtmetalen velgen en parkeersensoren achter.

Complete sportiviteit: A1 edition one

Tevens levert Audi tijdelijk een extra aantrekkelijke introductie-uitvoering met de Audi A1 Sportback edition one, de meest complete A1 Sportback van dit moment. Op basis van de A1 Sportback S line wordt de sportieve uitstraling van het model extra aangezet door het optiekpakket zwart, zwarte Audi-ringen op de achterportieren, contrasterende lak voor het dak, contrastpakket 2 en 18 inch lichtmetalen velgen. De LED-koplampen met dynamische knipperlichten en donkere behuizing laten bovendien zien hoe hightech en design kunnen samensmelten. Ook beschikt de A1 Sportback edition one standaard over cruise control, een met leer bekleed multifunctioneel sportstuur, middenarmsteun vóór, het connectivity-pakket, navigatievoorbereiding en het lichtpakket. Dankzij het S line interieur genieten de inzittenden tijdens elke rit van een sportieve sfeer. De opvallende A1 Sportback edition one is in beperkte oplage leverbaar.

Royaal, sportief, karaktervol.

De nieuwe Audi A1 Sportback herdefinieert het segment van de compacte auto’s. Met zijn karakteristieke, masculiene design pakt de tweede generatie van de A1 de lijnen op van de eerste Audi quattro. Het interieur is de sportiefste in zijn klasse en op de bestuurder gericht. De vormgeving heeft een eigen signatuur en de aankleding is te personaliseren.

Nieuwe_A1_Sportback_AUDIVES_geel.jpg

Markant en mannelijk.

De brede en lage Singleframe-grille en de nadrukkelijk aanwezige luchtinlaten domineren het beeld aan de voorkant. De opvallende dagrijverlichting in de optionele full-led-koplampen doet denken aan dynamische vleugelvormen uit de zeilsport, de zogeheten hydrofoils. Een laag, ingespannen aanzicht zorgt in combinatie met de kleine vierkantjes bovenin de koplampen voor een sportieve uitstraling.

Audi_Sportback_Grill.png

Veiligheid voorop.

De assistentiesystemen voor de bestuurder bewaart de Audi A1 Sportback een veilige afstand tot de voorligger, helpt om op de eigen rijstrook te blijven en maakt het inparkeren eenvoudiger. De standaard lane assist komt van pas om boven de 65 km/h binnen de wegbelijning te blijven. Met adaptive cruise control is de ruimte tussen de eigen auto en de voorganger in te stellen. Audi pre sense front reageert op mogelijk gevaar van andere voertuigen, overstekende voetgangers en fietsers. Met de nieuwste versie van de parkeerassistent parkeert de A1 Sportback zichzelf ook vooruit in een vak, desnoods met een paar keer steken – volledig automatisch. Het systeem kan ook uitparkeren en de auto in een vak evenwijdig aan de weg zetten. Wie op het dashboard een mooie weergave van de assistentiesystemen wil zien, kan voor de optionele Audi virtual cockpit kiezen.

Nieuwe_A1_Sportback_AUDIVES_interieur.jpg

Meer ruimte en comfort

De nieuwe A1 Sportback is duidelijk ruimer geworden voor bestuurder, voorpassagier en achter-inzittenden. De A1 Sportback meet nu 4,03 meter. De breedte is met 1,74 meter vrijwel gelijk gebleven. De hoogte van deze nieuwste generatie bedraagt slechts 1,41 meter (2 centimeter meer inclusief antenne). De inhoud van de kofferbak is met 65 liter toegenomen, waardoor er nu 335 liter aan spullen in past en met neergeklapte achterbank zelfs 1.090 liter. In- en uitladen is een makkie dankzij de 67 centimeter lage onderrand van de bagageruimte.

Sportback_A1.png

Goede connectiviteit en de sound van een concertzaal.

De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn met DAB+, het Audi sound system en het Bang & Olufsen Premium Sound System.

Nieuwe_Audi_A1_AUDIVES_interieur_2.jpg

Meer informatie ontvangen van de Audi A1 Sportback? Neem contact met ons op, of kom langs bij Audi Centrum Roosendaal.

Bestandsnaam Bestandstype Bestandsgrootte
PDF Prijslijst Audi A1 Sportback - april 2019 - Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 2.93 MB Downloaden
PDF Flyer Audi A1 Sportback - Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 1.66 MB Downloaden
PDF Lichtmetalen wielensets Audi A1 Sportback - april 2019 - Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 1.1 MB Downloaden
PDF Accessoires Audi A1 Sportback - Audi Centrum Roosendaal.pdf PDF 7.13 MB Downloaden
Audi configurator

Voorbeeldberekening: A1 Sportback

Kredietsom € 17.925 Maandlasten € 266 Totaalprijs krediet € 21.526 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Slottermijn € 11.950 Looptijd 36 maanden Contantprijs € 23.900 Aanbetaling € 5.975
Sluiten

Financier de Audi A1 Sportback vanaf € 266 p/m

€ 23.900
€ 17.925
€ 266

Voorbeeldberekening (Op basis van bovenstaande gegevens):
Audi A1 Sportback

Kredietsom € 17.925 Maandlasten € 266 Totaalprijs krediet € 21.526 Effectieve rente op jaarbasis 7,99% Looptijd 36 maanden