Q4 e-tron

Audi Q4 e-tron

Nu te bestellen

Arrow down Lees verder

Q4 e-tron Launch editions

 

De Audi Q4 e-tron maakt elektrisch rijden bij Audi voor een breed publiek toegankelijk. Binnen een compact, herkenbaar en gestroomlijnd design biedt hij opmerkelijk veel binnenruimte. Feitelijk combineert de Q4 e-tron het formaat van een Audi Q3 met de binnenruimte van een Audi Q7. Het gedigitaliseerde interieur maakt de bediening eenvoudig en dankzij 100% connectiviteit zijn veel online diensten en functies beschikbaar. 

De Audi Q4 e-tron zal als Q4 35 e-tron en Q4 40 e-tron verschijnen op de Nederlandse markt en beschikbaar worden in vier aantrekkelijke Launch editions. Vanaf eind april kunt u de Q4 e-tron bestellen en in juni zal de marktintroductie plaatsvinden.

Gemiddelde CO₂-emissie1: 0 g/km. Gemiddeld stroomverbruik1: 15,8–17,8 kWh/100 km.
Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Nu te configureren

Consumentenadviesprijs v.a.: € 48.295

Full operational lease tarief v.a.: € 574 p.m.

Netto bijtelling v.a.: € 262 p.m.

Functionele sportiviteit

Het moderne interieur van de Audi Q4 e-tron wordt gekenmerkt door technische innovaties, sportiviteit en praktische bruikbaarheid.

Kijk vooruit

Het strakke design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De voorkant: zelfverzekerd. Achterkant: krachtig.

Thuis en onderweg laden

Dankzij slimme laadoplossingen voor elke situatie, van thuis en op de zaak tot onderweg in Nederland en de rest van Europa, rijdt u elektrisch zonder noodzaak voor compromissen.

Sportievere handling

Het met 15 mm verlaagde optionele sportonderstel met extra dynamische vering en demping zorgt voor een directer wegcontact.

Een sprankelende verschijning

Als speciale Launch edition is de Audi Q4 e-tron in alle opzichten een indrukwekkende auto.

De juiste toon

De Audi Q4 e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.

Vermogen tot 220kW | Acceleratie 0–100 km/h vanaf 6,2 sec | WLTP-actieradius tot 511 km

Gemiddeld stroomverbruik: 15,8–17,8 kWh/100 km (NEDC); 17,0–19,9 kWh/100 km (WLTP). Gemiddelde CO₂-emissie: 0 g/km. Het stroomverbruik en de CO₂-emissie zijn mede afhankelijk van de gekozen uitrusting.

Opmerkingen

1 De opgegeven verbruiks- en emissiewaarden zijn bepaald volgens de wettelijk voorgeschreven meetprocedures. Sinds 1 september 2017 is voor bepaalde nieuwe voertuigen typegoedkeuring verleend volgens de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP), een meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. Sinds 1 september 2018 vervangt de WLTP geleidelijk de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC). Door de meer realistische testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-emissiewaarden gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten volgens de NEDC. Dit kan resulteren in overeenkomstige wijzigingen in de motorrijtuigenbelasting sinds 1 september 2018. Meer informatie over de verschillen tussen WLTP en NEDC vindt u op www.audi.nl/wltp.

2 Netto bijtelling gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2021. Full operational lease via Audi Financial Services op basis van 60 maanden en 10.000 km/jaar (exclusief btw en eventuele laadkosten).

Download de brochure en prijslijst hier

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Q4 e-tron en de Q4 e-tron Sportback? Laat je gegevens achter middel onderstaand formulier. 

Naam
Wij vragen een correct telefoonnummer voor aanvullende vragen.
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Waarom vragen wij deze gegevens?
  • Juist (mobiele) telefoonnummer voor aanvullende vragen
  • Correct email adres om te communiceren
Vestigingsvoorkeur