Audi Acties 2019 Q1

Audi-acties-2019-q1-header.jpg

De huizen op de huizenmarkt zijn praktisch al verkocht voor ze online staan, de online webwinkels hebben nog nooit zoveel winst gemaakt en de economie draait weer op volle toeren. Reden genoeg om gezamenlijk 2019 mooi te beginnen. Natuurlijk zijn wij al ontzettend mooi gestart met het winnen van de Audi Dealer van het jaar 2019 award en mede daarom kunt u nu profiteren van nog scherpere acties!

In onderstaand overzicht kunt u alle acties lezen en indien gewenst meer informatie inwinnen door op 'meer informatie' te klikken.

Audi A1 Sportback

a1-private-lease-q12019.jpg

Voorheen vanaf: €399,- per maand
Tijdelijk vanaf: €345,- per maand

Motor 25 TFSI
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Vermogen 95 pk

>> Meer informatie over de Audi A1 sportback

Audi A3 Sportback

a3-private-lease-q12019.jpg

Voorheen vanaf: €484,- per maand
Tijdelijk vanaf: €399,- per maand

Motor 30 TFSI
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Vermogen 116 pk

>> Meer informatie over de Audi A3 sportback

Audi A3 Limousine

a3-limo-private-lease-q12019.jpg

Voorheen vanaf: €498,- per maand
Tijdelijk vanaf: €449,- per maand

Motor 30 TFSI
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Vermogen 116 pk

>> Meer informatie over de Audi A3 Limousine

Audi Q2

q2-private-lease-q12019.jpg

Voorheen vanaf: €513,- per maand
Tijdelijk vanaf: €435,- per maand

Motor 30 TFSI
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Benzine
Vermogen 116 pk

>> Meer informatie over de Audi Q2

In totaal kunnen wij maar liefst 8 modellen aanbieden met een inruil ondersteuning. Deze premie kan oplopen tot een bedrag van wel €8.000,-! Vraag naar de ondersteuning op uw voorkeursmodel bij een van onze adviseurs, of vraag een offerte aan en laat u verassen door een scherp inruilvoorstel.

Audi A3 Sportback, Limousine of Cabriolet met de 30 TFSI (116pk) of de 35 TFSI (150pk)
Klantvoordeel: maximaal €1.510,-

Audi A4 Limousine of Avant met de 35 TFSI (150pk) of de 40 TFSI (190pk)
Klantvoordeel: maximaal €2.380,-

Audi A5 Sportback, Coupe of Cabriolet met de 40 TFSI (190pk)
Klantvoordeel: maximaal €2.620,-

De voorraad actie is tweezijdig:

1: Audi Nederland zet hoog in bij de fabriek waardoor we een extra korting op onze voorraad auto's hebben bemachtigd. Zo hebben wij zelfs op een aantal nieuwe modellen een ondersteuning. Zelfs bij de nieuwe Audi A6 hebben wij bijvoorbeeld tot wel €3.000,- ondersteuning op een voorraad auto!

>> Bekijk hier onze algemene voorraad

2: Een ander deel van onze voorraad is speciaal geselecteerd voor een fiscale prijsverlaging. Leuk voor de maandelijkse bijtelling! Aarzel niet en neem contact met ons op om uw wensen door te geven. Wij gaan op zoek in de landelijke voorraad om te kijken of uw voorkeursmodel aanwezig is. Door deze fikse kortingen is het sluiten van de deal haast een formaliteit te noemen..

v2-product-acties-overzicht-q12019.jpg

Zoals u kunt zien hebben we een groot aantal acties lopen op verschillende modellen en actie pakketten.

De nieuwe Audi A1 wordt bijvoorbeeld geleverd in de EPIC uitvoering. Een luxe uitvoering voorzien van het Advanced Exterieur, Virtual Cockpit, LED achterlichten, sportieve 17 inch lichtmetalen velgen en nog veel meer. Het pakketvoordeel loopt op tot wel €1.700,-

Het Edition One pakket op de Audi A1 is de meest luxe van de twee, hierbij loopt het pakketvoordeel op tot bijna €2.500,-

In totaal zijn er 17 voordeel pakketten beschikbaar voor een nieuwe auto. Op de nieuwe Audi A4 loopt het voordeel van het S-Line Black pakket en de gratis automaat actie op tot een bedrag van maar liefst €14.730,-!

Zoals u kunt zien pakt Audi Centrum Roosendaal groots uit. Om bovenstaande kort samen te vatten: Nog meer Audi dan u al gewend bent, voor een nog scherpere prijs!

>> Bekijk hier onze volledige nieuwe Audi voorraad
>>> Bekijk hier onze volledige Audi occasions voorraad

Staat uw droom Audi niet in de lijst? Neem dan contact met ons op middels onderstaand formulier. Wij zullen er alles aan doen om onze gezamenlijke droom werkelijkheid te maken; weer een nieuwe Audi op de weg, maar dan met u glimlachend achter het stuur van genot!

Graag tot ziens bij Audi Centrum Roosendaal, uw Audi dealer.

Bij Audi Centrum Roosendaal willen we u graag zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht u een vraag of opmerking hebben, neem dan door middel van onderstaand formulier contact met ons op. We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.