Scherpe Private Lease prijzen

Extra scherpe prijzen voor de Private Lease op diverse Audi modellen

Heeft u altijd al eens een Audi willen rijden? Dan is dit het moment! Op diverse modellen hebben we extra scherpe private lease tarieven. Profiteer nu tot wel duizenden euro's over u gehele looptijd!

Audi A1 en A1 Sportback:

De driedeurs Audi A1 is al beschikbaar vanaf €295,- per maand* en de Audi A1 Sportback al vanaf €299,- per maand*. De Audi A1 Sportback weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten. Meer lezen over de Audi A1 Sportback kan door hier te klikken.

A1-Sportback-webvisual.jpg

Audi A3 Sportback:

De Audi A3 sportback van Audi Centrum Roosendaal oogt verfrissend sportief dankzij strakke designkenmerken en dynamische verhoudingen. De dynamische daklijn van de A3 Sportback bevestigt zijn sportieve karakter. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel. Ook de achterzijde met fraaie 3D-achterlichten, scherpe lijnen en brede diffusor spreekt een duidelijke taal. Een eyecatcher is de optionele Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang. De Audi A3 kunt u nu al rijden vanaf €359,- per maand*. Meer lezen over deze prachtige Audi A3 Sportback kunt u door hier te klikken.

A3-Sportback-webvisual.jpg

Audi A4 Limousine en Avant:

Nog krachtiger, nog zuiniger, nog slimmer: de nieuwe Audi A4 Limousine en Avant maken indruk met hun combinatie van toonaangevende technologie en een fraaie uitstraling. In het interieur vallen de innovatieve Audi virtual cockpit met hoge resolutie 12,3-inch LCD-scherm en het eveneens optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D sound op. Deze auto maakt de topklasse bereikbaar. U rijdt al een A4 Limousine voor €425,- per maand* en een A4 Avant voor €475,- per maand*. Meer informatie over de Audi A4 Limousine kunt u hier vinden en meer informatie over de Audi A4 Avant hier.

A4-webvisual.jpg

Audi Q2:

De nieuwe Audi Q2 debuteert op het podium – een stadstype met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Hij is beslist zelfverzekerd en heeft krachtige TFSI- en TDI-motoren die 116 tot 190 pk leveren en optioneel met quattro vierwielaandrijving zijn te combineren. De uitrusting laat niets te wensen over. Sommige features waren tot nu toe alleen in veel duurdere auto’s te vinden. En de connectiviteit? Helemaal volgens het boekje met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainment- en soundsystemen. De Audi Q2 kunt u al rijden vanaf €449,- per maand*. Meer informatie over de Q2 kunt u hier vinden.

Q2-webvisual.jpg

Audi Q3:

Nu zijn we hier en morgen weer ergens anders. We zijn mobiel en denken niet volgens vaste patronen. Er is een auto die daaraan meedoet en die dit tempo bijhoudt: de vernieuwde Audi Q3. Sterk, wendbaar, compact maar ruim, karaktervol, efficiënt en sportief. De Audi Q3. Built from new expectations. U rijdt al een prachtige Q3 vanaf €519,- per maand*. Meer lezen over de Q3? Dat kan door hier te klikken.

Q3-webvisual.jpg

Audi TT:

Een onderscheidend silhouet. Scherpe lijnen bepalen het karakter. Het nieuwe driedimensionale design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De nieuwe coupé onderscheidt zich verder met innovatieve aandrijflijnen en innovaties op het vlak van weergave en bediening, bijvoorbeeld met de Audi virtual cockpit. U rijdt al een Audi TT vanaf €599,- per maand. Meer informatie lezen over de Audi TT? Dat kan door hier te klikken.

TT-webvisual.jpg

 

*Let op: alle prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 10.000

Voor verdere vragen, meer informatie, andere lease omstandigheden en uitvoeringen verwijzen we u graag door naar onze adviseurs. Kom langs bij Argon 41 voor een vrijblijvende offerte.

kom-langs-ervaar-Audi-okt2017_1.jpg