Is uw Audi klaar voor de zomer?

Profiteer van de verschillende Audi acties bij Audi Centrum Roosendaal

Voordeel op Audi wielen, Audi checks en de navigatie update

zomercheck_v2_bg.jpg

Audi Zomercheck

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een Audi zomercheck aan voor slechts € 19,-. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi hamamdoek bij cadeau. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de zomerperiode.

Maak een werkplaatsafspraak

 

Wielensets

Met Audi originele lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de zomer van een optimale performance.

zomersets_1.jpg

 

2Q-2.jpg

Zomerbanden

Altijd de juiste band! Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw zomerbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

 

Airco onderhoud

Zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en dat het systeem uw auto op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Audi aircocheck. Voor slechts € 19,-

Onderhoudsbeurt
Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en een volledige geurbehandeling. Heeft u eerst de Aircocheck laten doen en blijkt dat Airco-onderhoud nodig is? Dan krijgt u de Aircocheck gratis. Airco onderhoud voor € 139,-

Maak direct een afspraak

2Q_2.jpg

 

navigatie-update_2.jpg

Navigatie update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de update tijdelijk € 99,- incl. montage.

Maak direct een afspraak

 

Lifestyle

Van zonnebril tot golftas: alles wat u nodig heeft om goed en stijlvol de zomer in te gaan vindt u in de Audi webshop.

Ga direct naar de Audi Webshop

 

Deze acties zijn geldig tot en met 31 augustus