Audi A4 private lease aanbieding

De Audi A4 al vanaf €425,- per maand middels private lease. Bespaar €7.960 over de gehele looptijd!

Let op: slechts 100 Audi A4 beschikbaar in Nederland, actie loopt tot 30-09-2017

Wegens enorm succes op de Audi A3 private lease actie heeft Audi besloten om ook de Audi A4 zeer scherp in de markt te zetten. Tijdelijk kunt u profiteren van een instaptarief van €425,- per maand op de Audi A4 Limousine. De basis A4 was voorheen geprijsd voor €591,- per maand, tijdens de actie €499,- per maand en alleen deze maand (actie verloopt op 30-09-2017) slechts €425,-! Hiermee bespaart u over de looptijd heen tot wel €7.960,-. Van dat geld kunt u heerlijk op vakantie, dus waar gaat u heen?

Let op: In heel Nederland mogen er slechts 100 Audi A4's tegen dit scherpe tarief afgesloten worden, wees er dus snel bij want op = op!

Niet alleen de particuliere rijder profiteert, maar ook voor de zakelijke/lease rijder kan de actie interessant zijn. Het komt steeds vaker voor dat de werkgever een mobiliteitsbudget beschikbaar stelt, wanneer er niet wordt gekozen voor een lease-wagen van de zaak. Van dit budget kan je vervolgens een private lease afsluiten en zo vermijd je de maandelijkse fiscale bijtelling. Het kan zijn dat dit budget zowel de private lease als de brandstof kosten dekt! 

Audi-A4-private-lease-uitvoeringen-v2.jpg

Profiteer nu van deze zeer scherpe prijzen!
De private lease prijs van de Audi A4 Limousine is nog nooit zo scherp geprijsd geweest, deze is ook aanzienlijk scherper dan de prijzen van zijn concurrent. Een BMW 3 serie Sedan kost u bijvoorbeeld €485,- en een BMW 3 serie Touring zelfs €519,- . Sluit vóór 30 sept een private lease contract af en u rijdt voor slechts €425,- per maand in een gloednieuwe Audi A4 Limousine!* Bent u benieuwd naar wat de Audi A4 Limousine of Avant voor u zou kosten met andere lease condities; denk aan kilometrage, looptijd, winterbanden etc. Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

>>> Benieuwd naar de Audi A4 modellen en uitvoeringen die wij op voorraad hebben staan? Klik dan snel hier.

Kom langs bij Audi Centrum Roosendaal en laat u verrassen door het comfort en gemak van de Audi A4, onze adviseurs staan klaar om u te helpen met uw beslissing. Daarnaast staat natuurlijk onze Audi A4 demo voor u klaar om een proefrit te maken, waar wacht u nog op? We zien u graag verschijnen hier aan het Argon 41 te Oud Gastel, tot dan!

*Looptijd actietarief van €425,- per maand is gebaseerd op 48 maanden en 10.000km per jaar.
Bij een looptijd van 24 maanden en 10.000km per jaar komt de vanaf prijs al uit op €407,- per maand!

kom-langs-ervaar-Audi-2017.jpg